29 May 2010

Hadiah Perkahwinan

di taip oleh Myee at Saturday, May 29, 2010
ini hadiah aku untu fida dan khairil. korang tengok dulu dari pengantin sok.sila abaikan huruf F dan R yang tak cantik itu. part paling tak suka buat nama. bekas untuk huruf limited pulak. so pandai-pandai akulah adjust. ok lah tu. janji ada. huruf R tu tiba-tiba dark coklat pulak. hentam sajalah. yang love tu isi dia hazelnut. bunga walnut. crown peanut butter. alah yang jem tu. sedap juga rasa dia tu walau huduh. tunjuk kat KA dia cakap cantik. eleh saja nak amik hati aku la tu. box dia tak berapa nak cantik sebab reben guna apa yang ada. mana tak bangun pagi nak kuar pergi kedai, tengok keta takde. terus malas nak keluar. tapi yang ada ni cantik lah kot. dari tak ada. walau reben lawa, aku takde idea macam mana nak letak. nak google orang lain hias malas so ini rupa dia



siap letak wedding wishes tu. poyo. oklah dah pukul tiga pagi. sok nak gerak pagi pergi Port Dickson. lama gila tak pergi sana. boleh mandi laut. Siap bawak baju spare ko excited sangat nak pergi mandi manda. yelah kat dungun tak boleh mandi.

4 pujaan hati:

nas on May 29, 2010 at 1:20 PM said...

erk...gamba bawah tue kamo makan cokelat ea...hahahhaa....xlap elok..:P

Myee on May 30, 2010 at 1:17 PM said...

hahaha
taklah..gigih wat coklat smp comot :)

+akufobia+ on May 31, 2010 at 9:34 AM said...

aku kahwin kau kena kasi aku 10.boleh makan sampai kenyang.terima kasih.wee.

Myee on May 31, 2010 at 1:51 PM said...

aku fobia:10bijik je? ok je ;) no hal la

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com