26 October 2013

Cerita baju kawen kawen

di taip oleh Myee at Saturday, October 26, 2013

Dear friends,

Nanti aku kawen korang takpayah la tempah baju. Pakai la balik baju nikah korang tu. Bila lagi nak pakai. Aku tengok dah macam rainbow. 

Dapat macam ni ke. Boleh dah tu. 
Ni kalau ramai lagi lah meriah.

Tapi aku tengok macam tak boleh je nak rainbow sangat. 

Ni pun oklah kot sebab korang kaler cream, kuning, pink.

Meh tengok gambar korang aku curi dekat fb nak jadi sumber inspirasi



Nadia kaler cream eh? 

Siti sarah kuning. Cantik dah!

Emieza pink. Ok cun! Time ni kurus gilaaaa kot ko emi!

Een gambar nikah kau aku tak jumpa. Tapi aku rasa ko mesti nak pakai baju ni balik kan. Ok. Boleh la pink belacan. Baju nikah ko kaler kelabu tak silap aku.

Ok yang lain aku tak jumpa pic korang. Yang lom kawen pilih la ye nak kaler apa. Pink ke kuning or cream. Pakai masa reception lah. Kang pakai time aku nikah, kompius pulak sape yang kawen nanti. Kalau korang dah kaler macam tu aku kaler apa? 

Putih ke purple?

Yang pasti baju aku kena overlah dari korang. Fishtail + peplum. Hahahaha. Kena buat dekat dewan lah kan. Peluh pulak ketiak uolls nanti.

P/s: Oh untuk emi, nadia, yuyu, een
Kalau nak gedik-gedik kaler sama, pakai la time aku nikah. Tapi aku macam nak buat malam. Agak-agak cantik tak nak shoot gambar?!












2 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on October 30, 2013 at 10:34 AM said...

nikah malam ada bunga api tak???

Myee on November 2, 2013 at 9:25 AM said...

Adalah bunga api macam new year tu, pastu khemah transparent. Cam comel je, macam cantik je

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com