22 September 2012

Bila berdating

di taip oleh Myee at Saturday, September 22, 2012

Aku bila dating suka buat aktiviti. Means takdelah just jalan-jalan, makan-makan or window shopping je. Baru ni lalu dekat cheras selatan,nampak.funfair. Apelagi singgahlah.Pergi funfair naik ferris wheel,main kereta langgar, main tembak-tambak(kalah) main golek- golek bola dengan lempang gelang. Sedih dapat keychin je dan teddy mulut senget. Menyampah je tengok main tembak tu. Konon boipren keje ada la guna senjata, tapi tembak burung bodo tu pun tak jatuh. Haishh. Dahlah 1 token rm2.
---->RM26
Next day pergi memanah pulak. Dekat sunway. Main tah pape jek. Hentam ajelah shoot pun janji best
----> RM27
Tak puas memanah, main bowling pulak. Main 1 game je pun. Saje suka-suka. Lama tak main so dah tak teror lah kan.
---> RM28
Next day nak tengok wayang,tapi sampai dah kol 2lebih. Bas dia kol 6,macam tak sempat nak tengok. Bosan pergi karok jamban je lah. Saje seronok lama tak nyanyi. Lagu duet lah kan
---> RM10
total aktiviti dating untuk 3 hari je RM91 belum kira makan lagi.. Adoiii..cepatlah kawen..
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 pujaan hati:

Neo_matrixzz on September 22, 2012 at 10:47 PM said...

Biasela berdating...Lumrah la tu..

نورازريناابوحيري on September 24, 2012 at 11:03 AM said...

ko ke yg berbaju merah tu? apsal makin besau.... :P

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com