15 December 2010

kumpulan sorak

di taip oleh Myee at Wednesday, December 15, 2010
tajuk entri tiada kena mengena pun dengan cheerleaders atau kumpulan sorak. tapi berkenaan tertubuhnya group oleh mereka yang tidak puas hati terhadap aku.

HELLO!  ada aku kisah ke kalau nak buat group boikot aku ke apa. macam budak sekolah pulak nak main rampas-rampas boyfriend. setakat gambar je. bukan berpeluk cium ke apa pun. tolong la. yang si BF ni pulak explain la betul-betul..tak faham lah orang bercinta sekarang ni..

suka hati lah nak buat apa-apa pun. Janji korang bahagia dan tak kacau aku da..

p/s: sorry la kamu.. aku just select all image tu yang terupload sekali. tiada niat pape pun..

4 pujaan hati:

nadeera on December 16, 2010 at 8:22 PM said...

hahaha..siap tulis kat blog. marah bebenar nampak.. dh kalau si bf x explain betul2 or maybe suka benda mcm ni jadi sbb konon2 dia bajet hensem nak buat mcm mana kan :)

Myee on December 19, 2010 at 12:41 AM said...

ko still baca ke?alar..malu la pulak..hahaha...
tu la pasal..xpham aku..hmmmm...

nadeera on December 20, 2010 at 12:40 AM said...

baca lah. siap kat bookmark lagi. hehe. bosan dok umah kan. segala blog org aku baca :)

tu lah. bia kan je. selagi leh nasihat kita nasihat. if xjalan jugak, sendiri mau pk lah kan.

Myee on December 22, 2010 at 10:06 PM said...

alar u ni..sampai bookmark gitu..malu lah..ahahahha
tah pape merepek je

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com