24 December 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

di taip oleh Myee at Friday, December 24, 2010


gadis melayu freestyle

pic ini di pertaruhkan sebab semua molek pakai baju terbang lompat tak ingat dunia. freestyle sebab macam-macam style terbang ada tu. memang dasat.

Mari sertai FEEL FREE TO FLY CONTEST dan menangi hadiah menarik lagi tertarik sebab dah abis belajar, duit tak masyuk nak wangi-wangi pun dah tak boleh. so mana tau menang pulak dapat perfume. boleh wangi balik


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

aku tag:

3 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on December 24, 2010 at 10:00 AM said...

hahahahaha... suci betul gadis2 tu melompat. sib baik aku xdop masa tu.

Myee on December 24, 2010 at 1:09 PM said...

harus la suci dalam debu semua berbaju kurung..hahahahha

mr.F on December 24, 2010 at 5:08 PM said...

okeh..proceed! nice pic ! tengs sebab sudi join and all the best ya!

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com