29 December 2010

Gambar pasport

di taip oleh Myee at Wednesday, December 29, 2010
Benci la pulak tengok gambar pasport aku. muka pelik semacam je. dah tu, besar pulak. dengan sekarang pakai tudung lagi la. memang tak sama muka aku tu.

masa nak balik kena tahan dengan imigresen sebab muka tak sama. dia tanya "your name is mysmaisarah?" nope."maisarah!". pastu dia tengok muka aku, tengok gambar tu. penat la aku senyum nak bagi sama senyum tu. boleh pulak dia tunjuk gambar tu kat aku cakap "it's this you?" bengong apa. mesti lah aku.

dia cop terus aku blah. apa lah tau la sekarang aku makin meletop plus berhijab pulak. comfirm tak sama.

3 pujaan hati:

nadeera on December 29, 2010 at 9:24 AM said...

hahah.. lawak lah kau

MieZa on December 29, 2010 at 4:04 PM said...

kasik publish lar gmbr tue =)

Myee on December 30, 2010 at 8:54 PM said...

ok..t kasi publish.jgn gelak guling2 dah :p

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com