28 November 2010

bila raya di dungun

di taip oleh Myee at Sunday, November 28, 2010
raya haji baru ni memang tak sempat nak balik KL..lagipun lau balik mama n dadi bukan ada pun. takde sape nak masak rendang.so aku dan budak lain decide raya je lah kat dungun tu. nak buat macam mana. dah nasib badan.
malam tu bukan main lagi nak pergi semayang raya kat masjid UITM lah, masjid biru lah.last-last tak bangun pun. sangat teruk..bukan ape, lagipun 2-3 hari sebelum tu memang tak tido lah siapkan final year project tu..

memang sangat letih. mana tak nye kena buat COURSEWARE@SYSTEM, THESIS lagi, sebelum tu QUESTIONNAIRE.. kalau budak faculty business buat thesis dan questionnaire.walhal masa praktikal. aku pulak, nak menghadap 4 paper final.memang haru la..date dia pun terbaik 3papers straight. memang masuk air lah aku.

sambung cerita raya balik

kambing masih berkeliaran di sura perdana. ke kambing ni lari takut kena sembelih?
sekawan lembu pun sama juga..mau pergi mana la...

  1. raya rumah kema..makan laksa penang. hah!orang terengganu masak laksa penang..bedal je lah.lagipun dah kebulur.
  2. raya rumah puan rozma. dulu KP kitorang. dulu mula-mula garang..sekarang ni aku dengan nadia paling kamceng. asyik lepak rumah dia je. dia masak nasi dagang kelantan dengan nasi minyak. 
  3. rumah miss dayah makan sup tulang..suka sangat.dapat makan dengan roti ko. macam kedai mamak. rindu nak makan kedai sup dekat titiwangsa tu..




gambar kenangan bersama puan.

beraya dalam bot nelayan!

ayu gila korang ni melompat dengan baju kurung! "memang ayu gila!!"


dah penat korang melompat, duduk sopan santun pulak....

last kitorang akhiri HARI RAYA QURBAN dengan menaiki
.
.
.
..
.
...
....

.......
eye on dungun!hahaha,,

sangat seram dan rasa tak selamat sebab bunyi kriuk-kriuk menda alah tu. dah la pusing berapa kali tah. nak muntah aku. sumpah tak nak naik dah!




peeass:akan ku kenang dan ingati raya qurban bersama korang semua. memang kita qurban lah raya didungun tanpa rendang ketupat..

2 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on November 29, 2010 at 10:23 AM said...

merasa gak korang beraya kat dungun. aku xsanggup mak..... hahaha

Myee on November 29, 2010 at 9:47 PM said...

eh..biarlah..bukan selalu...
yela..ko kan nak kawen taun dpn...so kne raya la ngn mak..t kne raya kt penang pulak..lalalallaa

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com