07 November 2009

Intern At Yayasan Tekun Nasional

di taip oleh Myee at Saturday, November 07, 2009
cuti semester ni maybe agak sibuk sebab ai praktikal dekat Hq Tekun Nasional Bandar Tasik Selatan.. :)
sangat la dekat even hari ble tah pegi hantar surat, jalan kaki 5 minit je..macam mana mau kurus?heish..sangat la dekat..luncuh pun dekat rumah la kot..sangat jimat ini budak
tapi risau la kalau kena buat sistem.update web ke suruh buat multimedia pun ok gak.tapi ai xpandai la nak repair2 pc ke suh wat network.ai sangat lah tidak rajin ok.tapi sebulan saje..mana sempat pun..even nak kenal orang pun amik masa..tapi time ai pergi,mereka memakai uniform la..kaler merah putih... t ai sangat la pelik tetiba ai sorang je yang sangat ayu di situ memakai baju kurung..tapi ai praktikal to gain knowledge,to improve my communication skill with career person,to expose my intellegent and share wit people.. ok..poyoz betul..
later, ai akan story what is TEKUN NASIONAL..now i busy with my final paper on 14November (sangat lama mau tunggu..1 week from now)

2 pujaan hati:

Cik Cookie on November 7, 2009 at 6:35 PM said...

Wahhh...lagi seminggu.
lama bangat doee...
study from now.
kopem AAAAAAA kamu nnt.
lalalalalaa
Good Luck

Mye on November 7, 2009 at 11:25 PM said...

hahaha..kompem la sangat..ai idok la suka membaca..makan semut banyak sangat.. :)

thanz

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com