01 November 2012

Bila dengar kawan nak kawen tapi takde duit

di taip oleh Myee at Thursday, November 01, 2012
Nak kata kesian tu ade lah. Tapi taktau nak ekperasi kan macam mana. Nak tolong tapi aku bukan banyak sangat duit pun. Taktahu lah nak cakap macam mana. Tu yang aku risau nak kawen tu. Nak tunggu dividen asb lambat sangat. Tu yang aku kawen lambat sikit. Yelah. Setiap bulan paksa diri saving untuk kawen or whatsoever. Yelah.. Takut nak hadapi kehidupan selepas kawen. Sebelum kawen tak pandai manage duit,nanti kawen tah macam mana lah. Anak lagi. Takut weh!  takpela kawen lambat, janji tak serabut diri dengan duit ni. Oh... Duniawi...
Published with Blogger-droid v2.0.9

1 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on November 2, 2012 at 9:32 AM said...

duit xpernah nak cukupnya...
nak kawen memng sana sini tak cukup. tp bila ada emergency time tu memang bergolek2 rezeki datang. tu org cakap, kawen ni murah rezeki.
yg penting sabar n tawakal dgn Allah :)

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com