16 August 2010

sudah berhabuk

di taip oleh Myee at Monday, August 16, 2010
lama gila tak update..yelah bizi kuruskan badan. tapi memang tak sia-sia lah usaha aku.memang puas hati..tapi kena turun lagi lah. memandangkan ini sem last aku degree, banyak lah keje kena buat.tapi isnin takde kelas,aku buat ape pun aku sendiri tak tahu..hmmm.. final year project (fyp) aku sem ini buat courseware..tah lah.xde idea nak implement apa yang aku nak buat tu. tak dapat bayang-bayang lagi. lecturer pulak beria suruh masuk competition. adoi..lagi stress. mau hempok kepala ni kat dinding pikir. tapi tak de pun hari-hari aku pikir pasal tu. dok bercinta je. nak tunang lah.kawen lah. gatal betul. hari ini dah hari keenam puasa kot.huahaha.tak kira lah pulak. buka kat umah selera , tak syok sangat. feel tu tak datang. pergi bazar beli epok-epok je. haaa..epok-epok ni nama komersial dia karipap. KA lah cakap. bahasa pe tah. aku pun tak penah dengar. first day puasa buka makan epok-epok dengan murtabak. tah pape lah selera ni. orang lain kemain makan lauk tu lah lauk ini lah. aku sibuk dengan epok-epok. hahahaha.. buka semalam pun makan itu gak. banyak-banyak jenis kuih,kuih tu je beria aku suka. ok lah.dah kol 7.mengantuk. nanti nak bangun buat fyp..hmmm..sebelum itu, layan pic aku gemuk dan dah kurus ye.. tak kira..korang tengok gak tau! :p
tengok pipi dan badan itu ye kawan2..

 before 
6june 2010


after
10july2010


peeass: dengan semangat yang kuat dan keazaman, kita mampu lakukan.. MALAYSIA BOLEH! ;)

1 pujaan hati:

hamzah ian on September 2, 2010 at 12:02 PM said...

wa.. cun jgk ko.. nice..

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com