10 June 2012

Bila bosan di hujung minggu buat diy dari tali

di taip oleh Myee at Sunday, June 10, 2012
Dah tak tahu nak buat apa minggu ni, tiba-tiba nampak tali lama datang dari zaman bila tah. maka tercipta idea nak buat benda alah ni. terus google untuk cari macam mana nak buat







aritu tengok dekat downtown mahal gila dia jual. tak beli sebab tau nak buat. cuma malas je lah. nantilah upload gambar sebab tak kering lagi.

2 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on June 14, 2012 at 5:36 PM said...

haritu konon nak buat utk wedding, bile dah kering time nak cabut belon tu, talinya tak jadi bulat. frust terus buang je... ko pakai gam buat sendiri ke?

Myee on June 15, 2012 at 12:36 AM said...

@نورازريناابوحيري

aah..guna tepung ubi..tapi ada part keras ada part tak..sapu gam tak rata..sedih.kena buat kecik dulu kot

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com