16 April 2010

bukan nak mengadu tapi ingin meluahkan

di taip oleh Myee at Friday, April 16, 2010
banyak benda yang nak diceritakan..
tapi tak mampu untuk diluahkan..
sakit yang tidak terkata.
sukar untuk dimengerti.
ye lah ibarat hidup ini cam cermin (perumpamaan S...aku pun tak paham..BM fail kot) cmne nak ibarat cermin? bukan roda ke? watever la
biar la..aku ke kau yang tak matured? memang aku suka mencarut. so? kau susah ke?
dari kau.. cakap bf bongok. tak mencarut ke?hahahaa...no wonder la kau dengan bf kau pun bongok.

opssss..tiba-tiba ada mood...
sekurang-kurangnya aku ini tak la anggap orang hina
macam kau tu.
sukati je tanya kat aku ni "kau nak jadi driver?"
ingat aku ini apa tah. pastu cam babi nak bayar 50sen..kepala hotak kau
aku bukan nak berkira dengan kau
lau kau cakap elok-elok aku leh je nak hantar.
ini tak. macam sial je.
macam lah cantik sangat baju kau tu.
pergi je lah dinner naik moto. konon jaga standard. muka makeup cun, tapi bilik bau masam. jamban kotor sampai katak kat bakul mandi kau pun kau tak sedar.
ulat sampah kau tak geli konon. padahal tu lah ulat yang paling kotor
kumbang yang terbang tak kacau kau, kau takut. bongok la kau ni
masa N takde kau semak-semak nak tido bilik aku yang sempit tu. penakut. bodoh.wat dosa tak takut
pastu aku sanggup teman kau tido dekat hall. taknak kau tak selesa sempit-sempit
aku ini dah la teman kau tido luar, pastu kau mesin kain memekak. tak hormat orang langsung. kau ini takde otak ke apa?
malam itu aku ada event, aku kesian kat kau, aku angkut kau pergi sama. then aku hantar kau kat bus stand. ada kau ingat pe aku buat baik kat kau?
bila aku masak, kau balik kelas kau selalu tengok periuk kitorang
aku tau kau lapar. aku offer kau. padahal makanan tu boleh kitorang makan untuk kali kedua.
tapi kau pelahap, kau abis kan. aku tak kisah pun..
aku ini kira boleh bersabar lagi la..takde la nak hempas-hempas pintu.
lagipun aku dikelilingi oleh mereka-mereka yang tak mendorong aku wat bukan-bukan
so aku diam je la...
ini tunggu 21 april..nak kemas barang pindah.orang masa exam dok study, aku dok pindah-pindah barang lagi..
haishhhhh...

5 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on April 16, 2010 at 9:57 PM said...

dah2.. yng emo2. orng bodo's memng begitu. cepat2 la angkat barang tdo umah aku. t boleh merasa ko punyer soto lagi. ngeee....

Mye on April 18, 2010 at 1:44 AM said...

hahahaha..
yo lah sotonya
:p
cendawan,kentang pe lg nk?

نورازريناابوحيري on April 18, 2010 at 8:42 AM said...

wahhh... ko yng offer ek... semua la aku nak. asalkan bole makan puyer...

Anonymous said...

huhuhu..
sadisnya citer mung neh sare..
haiihh...mcm2 la adek2 neh erk
seb bek ms tyme ak lu xdak plak pangai cengginih

~leya~

Mye on May 11, 2010 at 12:36 AM said...

hahahaha
tau xpe..
mende nk jd.so skng ktorg da slamat pindah
bahagia kot...

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com