03 January 2010

Sarang Tikus

di taip oleh Myee at Sunday, January 03, 2010
aku memang da agak kalau balik sana mesti benda yang tak menyenangkan ati berlaku.hmmm..ini lah yang terjadi.masa kat maran aku da mesej cakap on da way,tapi konon suh aku drive slow sebab tengah kemas rumah.kemas pekejadah tah bersepah macam ni.aku sampai dungun dekat kol 8.dorang da tiada.pergi TMC mesramall.konon aku budget la bersih,kemas..alik-alik ni berlaku..

sangat sedey tau dan memalukan.da la aku dengan bapak aku.geleng kepala dia tengok rumah macam ni.aku pun terus takde mood nak tido rumah.masuk bilik plak ada bau kencing tikus.geram,benci semua ada..orang dah la penat.tengok macam ni rumah.





terus aku pergi tido rumah member.hmmm..tahla.bila dengan bf boleh berhias-hias cantik.rumah KAU duduk macam ni.itu pun da gatal nak kawen.tolong la.tapi lau bf atau bakal laki KAU tak kisah.hmmm..tah la..balik sini seminggu awal pun, baju KAU tak abis cuci.tapi KAU busuk gak.tak putih pun,tak cantik pun.oooo..sangat lah geram dengan KAU.
lama jugak aku merempat rumah orang.tapi bila abis kelas,aku balik la rumah kemas sikit-sikit.sibuk kemas,tersepit tangan aku.sangat teruk.eeee..cacat lak :.(

lebam gila.sakit dan tiada gamat..oooo..ia masih tinggal kesan lagi.....

1 pujaan hati:

نورازريناابوحيري on January 23, 2010 at 8:59 PM said...

hahaha... sabar la mye. biarkan DIA dgn hidup DIA. anggap je DIA tu halimunan.

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com