04 March 2014

Meluat

di taip oleh Myee at Tuesday, March 04, 2014
Ada budak dekat opis ni, lamaaaa dah aku perhati perangai dia. Macam apa. Aritu aku naik viva, jumpa dia tepi jalan, aku ajaklah tumpang, dia cakap "lenkali beli kete besar sikit. Tak muat nak tumpang." Aku balas "ada kete besar, simpan dekat rumah!" 

Baru ni aku upload pic snow wash kete. Dia nampak siap komen cantik no plat. Aku like je lah. Tadi pergi ofis terserempak dengan dia, buat muka manis. " sara kete baru mana?? Nak tengokkkk!" Aku dengan muka takde perasaan cakap dekat rumah!! Tak kuasa nak layan orang macam tu.


Moral of story : sebelum ko nak cakap kete aku kecik ke besar, cermin diri sendiri dulu, ada kereta ke tak?! Kau pun jalan kaki. Baru kau nak komen dekat aku pape pun. Aku ni bukanlah jenis nak menunjuk. Kalau orang macam kau, memang tunggu masa jelah. 

1 pujaan hati:

kaem on March 12, 2014 at 8:09 AM said...

hahahaha..cool gila!!material dia tu...hahaha

Post a Comment

Layan maisarah membebel

 

Designed ByMaisarah| 2011-2013 inimaisarahpunya.blogspot.com